Ai intrat vreodată într-un spațiu în care te-ai simțit bine dar nu știai exact sa îți explici de ce? Răspunsul este simplu. În spate a existat un proiect de design interior și un arhitect a gândit o anumită ambianță. Aceasta este și pasiunea arhitecților Cristina Ionescu și Radu Caradim, fondatorii biroului de arhitectură și design interior Studio 2.1, căruia i s-au dedicat în totalitate.

Studio 2.1

Studio 2.1

“Studio 2.1 a început acum 6 ani, încă din timpul facultății, când amândoi am decis să ne unim forțele în acest frumos proiect care a evoluat de la un an la altul. Echipa a crescut și ea treptat – cu timpul ni s-au alăturat și colegii noștri. Ceea ce ne unește este același scop comun, respectiv să transformăm spațiile în care oamenii trăiesc, lucrează, se recreează.”

Studio 2.1

Studio 2.1

În proiectele lor reușesc să își transpună ideile în imagini 3D, fotorealiste dar și în perspective 360 redate cu ajutorul realității virtuale prin intermediul cărora clienții pot vizualiza cum va arăta la final spațiul lor. Fiind orientați către calitate, proiectele lor sunt unice, surprind prin stil și reflectă nevoile și preferințele fiecărui beneficiar în parte – totul realizat într-o manieră 2.1.

Studio 2.1

Studio 2.1

“Suntem mari iubitori de frumos iar optica noastră este să dăm spațiilor căldură, astfel încât cei care le utilizează să se simtă bine nu prin exclusivismul designului, ci prin simplitate și ambianță. Dacă oamenii își însușesc spațiul și simt că le aparține, putem spune că am implementat cu succes viziunea noastră. Aceasta este cea mai mare satisfacție pentru noi, împreună cu transpunerea în realitate a proiectelor noastre.”

Studio 2.1

Studio 2.1

Studio 2.1

Studio 2.1

Studio 2.1

Recent Posts
Contact

For any kind of information or setting up a meeting, please contact us.

Not readable? Change text. captcha txt