Ce facem?

Începand din 2013 am ales să ne dezvoltam și să ne specializam în Designul Interior. Fie că vorbim de un spațiu rezidențial sau comercial, pașii unui proiect sunt aceiași:

Concept

În primul rând, etapa incipientă – vom avea o întâlnire în care ne vom cunoaște, vom discuta despre cerințele și așteptările dumneavoastră și vom stabili un plan. Ulterior, este datoria noastră să transformăm ideile în realitate, să proiectăm spațiul perfect pentru tine și să-l prezentăm în imagini fotorealiste sau așa-numitele randări, astfel încât să poți vedea exact cum va arăta.

Proiect tehnic

Următorul pas este dezvoltarea proiectului tehnic care constă în realizarea desenelor 2D ce includ detaliile de construcție, instalații electrice și sanitare, mobilier și orice alt element la comandă. În urma acestei etape fiecare membru al echipei care va lua parte la realizarea proiectului va ști exact ceea ce are de făcut.

Implementare

În cele din urmă, vom întocmi listele de cumpărături pentru toate obiectele propuse, cantitățile necesare pentru finisaje etc. De asemenea, vom stabili întâlniri periodice cu echipa de construcție, la șantier, pentru a stabili fiecare pas al proiectului și pentru a ne asigura că totul este realizat conform proiectului nostru.