Bună!

Suntem Cristina și Radu și suntem aici pentru a-ți transforma ideile în realitate. Povestea noastră a început când ne-am cunoscut în perioada studiilor la Facultatea de Arhitectură Ion Mincu din București. În scurt timp pasiunea noastră pentru arhitectură și design a condus la crearea proiectului Studio 2.1. Biroul nostru a fost înființat în 2013 în București, iar de atunci a avut o dezvoltare continuă catre domeniile creative.

Punem accent pe comunicarea și apropierea față de clienții noștri, pe înțelegerea nevoilor acestora și suntem dornici să realizam proiecte unice transpuse prin viziunea noastră pe care o ilustram cu o abordare profesională și care dorim să le reprezinte în adevăr caracterul.

arh. Cristina Caradim

“the heart of 2.1”

Sunt Cristina, iar munca mea in domeniul arhitecturii reprezintă o pasiune. După ce am absolvit Facultatea de Arhitectură m-am îndrăgostit de Designul Interior și am înaintat pas cu pas în acest domeniu creativ. Sunt o visătoare dar și o fire echilibrată, curioasă și empatică, atentă la detalii, mereu concentrată pe înțelegerea nevoilor fiecărui client.

arh. Radu Caradim

“the brain of 2.1”

Sunt Radu și sunt cealaltă jumătate a Studioului 2.1 – ceea ce pot spune despre mine este că sunt un optimist absolut, ador să pictez și sunt mereu cu nerăbdător să creez o compoziție de forme geometrice simple în proiectele noastre, cu o pată de culoare. Am ca scop menținera unei bune comunicari cu clienții noștri, drept urmare, apreciez oamenii deschiși ce sunt dispuși să experimenteze lucruri noi și care decid să ne ofera încrederea pentru a le transforma visul în realitate, știind ca rezultatele se ridică la nivelul așteptărilor.

Urmăresc îndeaproape dezvoltarea proiectelor noastre, asigurându-mă că toate etapele se desfasoară firesc, conform planului prestabilit. Sunt implicat in etapa de implementare și mențin stransă legătura dintre parțile participante la proiect: muncitori din domeniul construcțiilor, ingineri, producători și orice alți furnizori.