Let's update your space to
version 2.1

Let's update your space to
version 2.1

Povestea 2.1

Despre noi

Noi suntem Cristina și Radu și suntem aici pentru a da viață ideilor tale. Povestea noastră a debutat când ne-am întâlnit în timpul anilor de studiu la Facultatea de Arhitectură Ion Mincu din București, iar pasiunea noastră comună pentru arhitectură și design a dat naștere proiectului Studio 2.1. Înființat în anul 2013, biroul nostru, situat în București, a evoluat de atunci într-o direcție continuă către domenii creative.

O vilă contemporană cu un design minimalist, locuință cu inserții de lemn. Arhitectură modernă. Concepte de design exterior pentru locuințe. Proprietate cu piscină. Vila moderna cu design minimalistic, Casa cu elemente de lemn. Arhitectură modernă. Concepte de amenajare exterioară pentru locuințe. Reședință dotată cu o piscină.
Vila moderna cu design minimalistic, Casa cu elemente de lemn. Arhitectura moderna. Exemple de design interior/exterior. Casa cu piscina. Design cu piatra naturala. Vilă modernă, design minimalist cu elemente de lemn, arhitectură contemporană. Exemple de design interior/exterior, piscină și utilizare de piatră naturală în design. Apartament modern cu design minimalistic, Casa cu elemente de lemn. Arhitectura moderna. Exemple de design interior/exterior. Casa cu piscina. Design cu piatra naturala. Apartament modern, design minimalist cu elemente de lemn, arhitectură contemporană. Exemple de design interior/exterior, piscină și utilizare de piatră naturală în design.
Vila moderna cu design minimalistic, Casa cu elemente de lemn. Arhitectura moderna. Exemple de design interior/exterior. Design cu piatra naturala. O vilă modernă cu design minimalistic, ce îmbină elemente de lemn. Prezintă o arhitectură modernă și oferă exemple de design interior și exterior. Integrează piatra naturală în design. Apartament modern cu design minimalistic, Casa cu elemente de lemn. Arhitectura moderna. Exemple de design interior/exterior. Design cu piatra naturala. Un apartament modern cu design minimalistic, ce îmbină elemente de lemn. Prezintă o arhitectură modernă și oferă exemple de design interior și exterior. Integrează piatra naturală în design.

Portofoliu

Proiecte recente